fredag den 14. december 2012

Super-brugere på Nilan-anlægget

Som Kristian Radoor tidligere har skrevet, så anbefaler vi alle at bruge standard-instillingen, når vi flytter ind i Mårslet. Ved indflytning bedes alle tjekke, at deres radiatorer/el-paneler er tændt og står på den ønskede temperatur (ex. 22 grader). Radiatorerne er ment som hjælp til Nilan-anlægget og vil derfor tænde, hvis der opstår behov for det – og ellers står de bare som back up, hvis der bliver for koldt i forhold til den temperatur, anlægget er sat til.
For at få varmen lidt hurtigere op efter at have rendt ind og ud af døren med flyttekasser, kan man trykke på den sorte knap til venstre for displayet på Nilan-anlægget. Dermed ’booster’ man til en højere temperatur i en periode på 2 timer, hvorefter anlægget går tilbage til normal kraft (I skal dermed ikke gøre andet end at trykke på den sorte knap 1 gang).

Guide til anlægget kan I finde i nedenstående link:
Her finder I også mange andre nyttige informationer som vedligeholdelse af materialer, instruks om boring i gipsvægge, husorden og meget andet J

Har I brug for hjælp fra os, foretrækker vi, at I skriver på Bloggen eller Facebook – den tjekker vi løbende, og dermed kan vi samtidig svare flere, der måske sidder med samme problem.
Akutte spørgsmål kan klares ved, at I ringer, sms’er eller kigger forbi vores bolig (kontakt pr. telefon, kun i løbet af aftentimerne, da vi jo er på arbejde om dagen). Her er kontaktoplysninger:

Kristian Radoor tlf. 20896642 bolig 374
John Bojsen tlf. 60380468 bolig 300
Christian Robinson tlf. 20405715 bolig 370
Kristine Gade Hansen tlf. 24270703 bolig 350
Max Rogild tlf. 60182501 bolig 380
Nana Hingelberg tlf. 20266508 bolig 282

Vi glæder os til at møde jer alle i Mårslet – nu er NU J

3 kommentarer:

  1. Hej Super-brugere.

    Vi oplever en meget lav luftfugtighed i vores hjem, og kunne derfor godt tænke os at vide, hvorvidt der er installeret en fugtføler i Nilan anlægget? Vi har fundet frem til at dette er tilbehør til den model vi har i husene.

    Og hvis der er, hvorledes kan vi betjene denne? Hvis der ikke er, har I så fået et råd til hvordan vi kan sørge for at luftfugtigheden ikke bliver for lav?

    På forhånd tak for jeres svar og glædelig jul :)

    Venlig hilsen

    Henrik

    SvarSlet
  2. der er ingen fugtffølere hvad jeg ved af, og vi fik af vide at indeklimaet om vinteren ville være noget tørt

    SvarSlet
  3. der er ingen fugtffølere hvad jeg ved af, og vi fik af vide at indeklimaet om vinteren ville være noget tørt

    SvarSlet