mandag den 21. januar 2013

Refusion af elafgift


Refusion af elafgift

Bor du i elopvarmet bolig, er din elregning større end andres. Til gengæld kan du skære toppen af elafgiften, hvis din bolig opfylder betingelserne i Bygnings- og Boligregistret (BBR). Hvis du opfylder betingelserne, kan du spare på elafgiften på den del af dit elforbrug, der overstiger 4.000 kWh om året. Den reducerede afgift gælder fra det tidspunkt, hvor vi har modtaget en fyldestgørende anmeldelse.


Hvis du lejer din bolig

Lejer du din bolig, skal du udfylde BBR-skemaet og få ejeren eller administratoren til at bekræfte oplysningerne, inden du får din kommunes godkendelse og derefter sender det tilbage til os. (skal sendes til Østjysk Energi)

Skemaet fåes ved at kontakte Østjysk Energi

2 kommentarer:

  1. hvis man så bare havde en jordisk chance for at gennemskue om man når de 4.000 Kw. Og skal man fratrække solceller (hvis de da en dag bliver monteret. ).

    SvarSlet
  2. Tjaah - det er ikke let, men en familie med 2 voxne og 2 teenagere har vi brugt ca. 4.000 Kw årligt, vi voxne har forsøgt at spare el, så godt som det nu er muligt, mens de unge nok ikke har tænkt så meget derpå. Boligen var forsynet med fjernvarme, så der er ikke brugt el til opvarmning.

    Palle B

    SvarSlet